The temptation of flowers

 

Bloemen zijn overal: in de natuur, maar bijvoorbeeld ook in de mode. Ik ben gefascineerd door de kleuren, de structuur en het bijna lijfelijke waarmee de natuur lokt. In mijn fotografie leg ik de sensualiteit, de verleiding van bloemen vast.

Wonende midden in het Westland ben ik omringd door bloemen: de snijbloemen in de kassen, maar ook de kleurrijke bloemen in de bermen langs de weg. De bloemenveiling is een beleving apart. Van daar uit gaan de bloemen de hele wereld over. Ik laat in mijn werk de pracht van dit mooie exportproduct zien.

Het Nederlandse licht geeft een extra dimensie aan de magie van de bloem. Door dit licht te manipuleren, verleid ik de toeschouwers om op een andere manier naar de natuur te kijken en nieuwe dimensies te ontdekken.

Masterclasses
Wilt u zelf ervaren wat een fotograaf allemaal met bloemen kan doen, volg dan mijn masterclass bloemenfotografie en maak zelf een mooi bloemportret. U bent van harte welkom!

 

Opzoek naar een betrokken, creatieve fotograaf?
Zelf aan de slag met fotografie? Bijzondere beelden kopen of huren? Neem gerust contact op.


neem contact op                    boek een cursus                    vraag offerte aan

.... Bel voor info
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial