Skip to content

 

Aanbieding!

Privéles fotografie

75,00640,00

Wissen

Privéles op maat iets voor jou?
Geef je op voor een proefles en wij bespreken wat jij wil en waar je naar toe wil met jouw fotografie.
Duur: 1 uur

Ik neem na aanmelding contact op en we bespreken samen een date die jou schikt.

95,00 75,00

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Privéles op maat.

Jouw privé FotoCursus

Wil je persoonlijke begeleiding van een professioneel fotograaf? Dan is dit jouw kans om je te ontwikkelen en een echte "click" te krijgen met jouw camera.

Wat wil jij?

Ben je beginner of je fotografeert al een tijdje naar hartenlust en je wilt graag groeien in jouw mogelijkheden? Dan is privéles iets voor jou. Wil je werken aan jouw techniek, aan je inhoudelijke fotografie of experimenteren? Persoonlijke coaching of een dag aan de slag in de studio? Alles is mogelijk.

Niet alleen techniek

Fotograferen is een vaardigheid die je door heel veel doen onder de knie krijgt. Maar niet alleen techniek is belangrijk. Ik zal ook een beroep doen op jouw creativiteit want tenslotte ben je opzoek naar beeld waar jouw toeschouwer door verrast wordt.

Fotocursus maat

We stemmen samen af wat jouw leerdoelen zijn en daar pas ik de de cursus of workshop op aan. We gaan gericht aan de slag en je krijgt oefeningen mee. De resultaten zullen we in een volgende sessie met elkaar bespreken.

Locatie

Er zijn meerdere locaties mogelijk. Ik werk vanaf twee locaties. Wil je aan de slag in een inspirerende studio dan zal je les plaats vinden in Den Haag. Voor de overige lessen en de basislessen is Monster vaste locatie waar je gelijk ook de mogelijkheid hebt om door prachtige fotoboeken te snuffelen. Heb je liever dat ik naar jou kom? Dat kan ook. Alles is bespreekbaar.

Jouw investering:

Introductie les van 1 uur €75,-
De kosten zijn €95,- euro voor 1,5 uur

 

.... Bel voor infoScroll To Top