Als fotograaf in een tentoonstelling hebben in een Amsterdams museum is wel iets om heel trots op te zijn. Wie had dat ooit kunnen bedenken toen ik in 2012 voor het eerst de fotoacademie binnen stapte. Na heel veel stress of ik al mijn werk wel op tijd in huis zou hebben om het op te kunnen hangen kwam het uiteindelijk in plaats van 23 mei op 25 mei aan het einde van de middag binnen via de post. Ik denk dat het lang geleden is dat ik zoveel stress heb gehad. Maar uiteindelijk is alles gelukt en 27 mei was de dag van de grote opening. Het was druk bezocht en het foto’s hingen er prachtig bij. Na de toespraak in de tuin van het museum tot Zover, want het was rond de 30 graden, konden we de heerlijk verkoelde zaal in waar de tentoonstelling te zien was. Daar hing hij dan… mijn werk. Mijn serie “Bevroren Vleugels”. Hoewel het thema rouwen na zelfdoding best zwaar is was de sfeer gezellig en goed. Er was zelfs iemand die tot tranen toe geroerd was. Wat is een compliment. De tentoonstelling hangt nog tot 23 september dus je hebt nog genoeg tijd om op wat minder warme dagen even te gaan kijken. Het is echt de moeite waard. Er hangen ook nog 3 andere fotografen met eveneens prachtig werk.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.