Hoe verbeeld je verdriet in een foto? Hoe laat je rouw zien? Of herinnering?
Het Amsterdamse Museum Tot Zover geeft antwoord op deze vragen tijdens de
expositie Best of Class.

Ik studeerde in 2016 af aan de Fotoacademie met mijn project “Bevroren Vleugels” en nu verhuist mijn project naar het museum. Hoe gaaf is dat!
Toeschouwers en cursisten prikkelt ik met thema’s als vergankelijkheid, maar ook levenskracht en de schoonheid van het alledaagse. Met poëtische, emotionele en sensuele beelden breng ik het volle leven in beeld, met vreugde, verdriet, kwetsbaarheid en liefde.
Ik maakte ‘Bevroren Vleugels’ vanuit mijn eigen ervaring met rouwen na zelfdoding. Het is een beeldverhaal, waarin elke foto een emotie vertaalt. Met mijn werk wil ik een aanzet geven tot reflectie en gesprek. Naast mijn werk is er nog meer prachtig werk te zien van Vera van Almen, Nienke Steinitz en Jasmijn Duterloo. Het wordt een prachtige expositie. Laat je verrassen en kom naar ons werk kijken.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.