Expositie bij Galerie de Rachel de Liefde

Expositie bij Galerie de Ploegh

Kunst & Cultuur snuiven bij Expositie galerie de Ploegh

Na lange tijd is alles gelukkig weer open en zo ook de galeries. Wat heerlijk dat iedereen weer wat kunst en cultuur kan opsnuiven. Dus trek je leuke kleren aan en ga eens naar Amersfoort.

Mooie plek

Naast dat Amersfoort een mooie plaats is met een prachtige stadsmuur en haar mooie muurhuizen is er meer te zien. Je raadt het al, mijn werk bij Galerie de Ploegh.

Muurbloemen

Serie: Shy
Mijn muurbloemen tentoongesteld voor jullie aan de kale muur.
Ik heb ze gekaderd. Beeldschoon en uitgelicht, gemaakt voor het moment.

Soms nog klein, verlegen en in de knop, fluisterend. Maar ook groot, trots en vol van kleur. Zij laten hun verlangens stromen.

Gedachtespinsels, klaar om te bloeien. Niet meer verlegen in een hoekje, gevangen door grenzen, maar stralend voor een breed publiek.

Ik geef ze de ruimte.

Serie: I will show you mine
Zonder verlegenheid, trots en zinnen prikkelend treedt zij jou te gemoed.

Expositie bij Galerie de Ploegh Muurbloemen taboe

Bezoek de expositie

Open: Do / vrij 11.00 – 17.00 uur, Zat / zo  13.00 – 17.00 uur.

De galerie is vrij te bezoeken. Het aantal bezoekers aan de galerie is afhankelijk van de mogelijkheden die op dat moment gelden. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Als het maximum aantal bezoekers in de galerie is bereikt, kun je in de Theaterplaza wachten en een kopje koffie drinken.

Klik hier voor meer informatie of vraag de routebeschrijving aan de vrijwilligers in de galerie.

Expositie bij Galerie de Ploegh Muurbloemen Shy

Wil je meer zien van mijn werk? Bezoek dan mijn site met kunstfotografie. Ga jij liever zelf aan de slag met fotografie dat kan ik geeft fotografie lessen voor elke niveau. Wil jij je skills verbeteren of ben je nog een beginnend fotograaf? Alles is mogelijk. Bekijk het aanbod er is altijd een fotocursus die bij je past.

Laat een reactie achter