FotoCursus Westland Privéles & Coaching

Rachel de Liefde

De meest persoonlijke en creatieve FotoCursus

Fotocoaching fotocursus

Masterclass Fotografie

3 Maanden privéles | Altijd op maat

van 1650,-

voor 1450,-

FotoCursus Westland

Masterclass fotografie

3 maanden | privéles

100% aandacht voor jou!

Fotografie Basis Cursus Zuid Holland

van 1650,-

 Nu voor 1450,-

Masterclass fotografie | Ontwikkel & Beleef | Privéles 3 maanden

Laat je innerlijke fotograaf vrij

Masterclass fotografie priveles tecniek

Technieken & toepassen

En toch weer loslaten

  • Creatief en met oog voor jou

Tijdens de Masterclass fotografie leer je de camera zo goed kennen dat het ‘perfecte plaatje’ geen toeval meer is, maar jouw creatie.
Zo leer je omgaan met sluitertijd en diafragma. Bijvoorbeeld voor het maken van een mooie wazige achtergrond. Natuurlijk behandelen wij ook de ISO, witbalans en compositie.
Hoe ga je om met licht? Hoe meet ik licht, wat is een histogram? We gaan in op het gebruik van licht. Hoe zet je licht in en hoe zet je het naar jouw hand? Maar techniek is niet zaligmakend...
Voor mooiere foto's leer je ook weer los te laten.

Masterclass fotografie priveles beeldtaal

Beeldtaal & stijl

Het geheim van fotografie.

  • Ontwikkel je eigen stijl en beeldtaal

Een leuke zoektocht. We bekijken werk van bekende fotografen. Wat was het concept, hoe hebben zij het aangepakt? Je leert foto's te lezen en die kennis toe te passen op jouw eigen werk. Aan de hand van opdrachten onderzoeken we waar jouw kracht zit in beeldtaal. In de Masterclass fotografie is er dus meer ruimte voor het ontwikkelen van eigen stijl, jouw fotografische handschrift.
Wat wil ik vertellen aan de kijker? Waarom maak ik deze foto? Hoe vertel ik het zonder woorden? Hoe zet ik de techniek in en waarom. Kortom veel ruimte voor het experiment...

Masterclass fotografie priveles concept

Concept & Afronding

De grote finale

  • Techniek en verdieping in fotografie

Tot slot werk je binnen de Masterclass fotografie aan een eigen project. Hier komen alle elementen samen van de afgelopen periode. Jouw ontwikkeling en eigen stijl zijn het allerbelangrijkste. Jij vertelt met jouw foto's een prachtig beeldverhaal. Groot of klein. Alle thema's kunnen. Gaat het over jouw reis of heb jij een ander concept. Jij kan het maken met de kennis die je hebt geleerd.

Wat kan je nog meer verwachten?

100% aandacht voor jou!

Een handige eigen social media pagina waar je de thuisopdrachten terug kunt lezen en natuurlijk voor het op doen van inspiratie in de vorm van film of tekst. Tijdens deze periode kun je hier dringende vragen stellen of feedback ontvangen.

Altijd op maat

Bij eerste aanvang van de Masterclass fotografie les ontvang je een speciaal voor deze cursus samengesteld cursusboek met alle onthullende geheimen om een nog mooiere foto te maken. Bij fotocursus masterclass gaan we uit van jouw eigen leerdoelen.

Persoonlijke begeleiding

Enthousiaste begeleiding door docent/fotograaf Rachel de Liefde. Mijn werk is regelmatig te bezichtigen tijdens exposities.  Ik wil het beste uit jou en je camera halen daarin staat jouw ontwikkeling centraal. Wat zou jij graag fotograferen? Dit onderzoek doen we samen en ik begeleid jou tijdens deze ontdekkingsreis. Kortom een Masterclass op maat.

Wat heb je nodig

Tijdens deze Masterclass fotografie heb je een spiegelreflexcamera of systeemcamera nodig die je handmatig kunt instellen. Een aanbeveling is een 50mm lens.

Wanneer jij kan

Na de eerste les bekijken wij samen de vervolg data. Welk tempo wil jij volgen? De lessen duren gemiddeld  twee uur. Soms loopt dit iets uit dus zorg dat je niet op hete kolen zit.

Gratis

In Maasdijk en Wateringen is het parkeren gratis. Wanneer we afspreken in de studio in Den Haag dan is het gratis parkeren tot 18:00 uur.

Ben je er klaar voor?

Geef je op en ik bel je voor de eerste afspraak.Free Trial

Projects

Projects

Projects

Projects

Projects

Projects

Masterclass

€1450

€1650

Ontwikkel jezelf

Intensieve FotoCursus. Ontdek jouw eigen stijl en zet de wereld naar jouw hand.

Privéles 2 uur

3 Maanden 10 lessen

Inclusief handige spiekbrief

Inclusief cursusboek

SALE!

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden.
Masterclass fotografie privéles

Hoe werkt de fotografiecursus?

We gaan aan de slag met de techniek maar belangrijker nog beeldtaal en het ontwikkelen van jouw eigen stijl. Hoe maak je een mooie serie. Waar ben jij goed in? Onderzoek en ontdek.

Hoe laat en wanneer begint de cursus?

Wanneer jij je aanmelding hebt gedaan voor de privélessen neem ik binnen een dag contact op met je en maken wij een afspraak voor de eerste les. De vervolg lessen spreken wij samen af voor een periode of na het einde van elke les.

Ziek of verhinderd?

Geen probleem. Wij maken gewoon een nieuwe afspraak.

Welke camera heb ik nodig?

De FotoCursus is geschikt voor alle spiegelreflex camera's en systeemcamera's. Belangrijkste zijn de volgende instelmogelijkheden; A- (of Av), S- (of Tv) en M-stand. Neem als je meerdere lenzen hebt deze ook mee naar de cursus. Een 50 mm lens wordt aanbevolen evenals een stevig statief.

Adres Studio

Ledeganckplein 7
Den Haag

Adres leslocatie

Honderdland 229
Maasdijk

Contact

Rachel de Liefde
06 55898381

+31(0)6 55898381 | racheldeliefde@me.com | KvK 27272613