FotoCursus-Westland-Wall-of-fame

FotoCursus Westland | Wall of Fame

Laatst was ik mijn computer eens aan het opschonen. Schrik jij daar net zo erg van als ik? Wat een hoop rotzooi staat er op mijn computer. Maar ook heel veel mooie foto's die eigenlijk niemand ziet. Dat zal jij ook wel hebben. Eigenlijk is dat ontzettend jammer. Hoe geef ik jouw foto een podium als je niet een expositie kan houden of bekend bent. Een wall of fame dat is wat ik wil. Hoe mooi is het als je dan ook nog gratis feedback krijgt en kans maakt op een mooie prijs? Nou Hier is hij dan. De FotoCursus Westland Wall of Fame.

Doe je mee?

  • Zoek jouw mooiste foto
  • Upload de foto
  • Ontvang persoonlijke feedback
  • Maak kans op een leuke prijs
FotoCursus Westland | Ageeth van Geest
Kosta Portganger | FotoCursus Westland
Maureen Vijverberg | FotoCursus Westland
Fotocursus Westland | Maureen Vijverberg

Doe je mee? Stuur jouw foto in en en ontvang gratis feedback