Fotocoaching fotocursus

FotoCursus Westland

De leukste en meest creatieve FotoCursus voor iedereen

 

Maak zelf het perfecte plaatje

  • Haalbaar voor iedereen
  • Intuïtief & Creatief
  • Persoonlijke begeleiding
  • Kleine groep max 6 cursisten
Creatieve Fotocursus

FotoCursus Westland

De leukste en meest creatieve FotoCursus voor iedereen

 

Maak zelf het perfecte plaatje

  • Haalbaar voor iedereen
  • Intuïtief & Creatief
  • Persoonlijke begeleiding
  • Maximaal 6 curisten

FotoCursus
Maak de mooiste foto's in 4 lessen

 

%

Les 1

Na de eerste les maak jij al een foto met een zo'n wazige achtergrond. Je gaat met een goed gevoel naar huis.

%

Les 2

Nooit meer bewogen foto's. Je leert hoe je bewegins-onscherpte kunt voorkomen of juist in te zetten.

%

Les 3

Vanaf nu gaan we nooit meer in de automatische stand. Voortaan zet jij de wereld naar jouw hand.

%

Les 4

Jouw prachtige foto's zijn geen toeval meer. Compositie, sluitertijd, diafragma, ISO zijn vanaf nu geen raadsels meer.

FotoCursus Westland
FotoCursus Westland
fotografiecursus
Privecursus fotografie
FotoCursus Westland

Foto door cursist: Eveline

Filosofie

Plezier in fotograferen staat voorop.

Voor mij is fotografie meer dan het overbrengen van techniek met lastige termen en veel onduidelijke cijfertjes. Een foto bestaat uit veel meer dan techniek. Je wil je iets vertellen met je foto. Hoe mooi de sfeer van een bijzonder moment was of het maken van een prachtig stilleven.
Je wilt de sfeer laten zien. Dit heeft vaak te maken met gevoel. Maar hoe leg je dat gevoel vast? Daar gaan we mee aan de slag. Alles kan en alles mag, voor iedereen is er ruimte in de fotografiecursus. Experimenteren, creëren en leren.


De effectieve aanpak van de FotoCursus Westland maakt het mogelijk om binnen afzienbare tijd jouw perfecte plaatje te maken.

 

 

Waarom

Samen een creatieve tijd beleven bij FotoCursus Westland

Als docent vind ik jouw persoonlijke creativiteit belangrijker dan de techniek. Natuurlijk kun je pas jouw creativiteit in zetten als je de kennis hebt om een goede foto te maken. Daarom gaan wij op een creatieve manier de geheimen van fotografie en jouw camera ontrafelen met als doel jouw perfecte plaatje te schieten.


Anders gezegd...
Een technisch goede foto is nog geen mooie of interessante foto. We gaan dus net een stapje verder.
Uiteindelijk is een cursus fotografie ook een beleving. Een zoektocht naar je creativiteit met de camera als middel. Plezier staat centraal in creëren van een mooi beeld en daar moet je de camera voor leren kennen.

Cursusboek

Je krijgt een gratis speciaal samengesteld cursusboek, bij aanvang van de FotoCursus Advanced en Master FotoCursus. Een handige spiekbrief voor in je fototas.

Support

Een eigen socialmedia pagina voor de Fotocursus. Hier kun je tijdens de cursus en 3 maanden erna vragen stellen. Tevens staan hier alle thuisopdrachten en inspiratie bronnen.

Docent

Begeleiding door Rachel de Liefde, afgestudeerd aan de Amsterdamse fotoacademie. Zij exposeert regelmatig met haar werk.

Fotografiecursus docent

Rachel de Liefde

Fotograaf / docent
Wie ben ik? Een fotograaf vol passie voor beeld en altijd bezig met kijken, en bedenken hoe ik mijn onderwerpen zo goed en mooi mogelijk vast kan leggen.

Mijn kunstfoto's zijn beelden die gemaakt zijn uit drang en passie, waarin ik emotie, vergankelijkheid, liefde, schoonheid en soms een vleugje erotiek samenbreng in poëtische beelden.

Ik wil laten zien dat fotografie meer is dan het maken van vakantieherinneringen. Je kunt de schoonheid van het leven vastleggen zoals je zelf wilt. Cursisten leren de geheimen kennen van de fotografie. Tijdens de cursus komen zij er achter dat de magie van een goede foto van hun eigen hand komt. Hoe gaaf is dat?

Wil je meer weten over mijn eigen werk lees dan de publicatie in het fotografie blad de PF.

Laat je innerlijke fotograaf vrij

Twijfel niet aan jezelf. Ook jij kan een perfect plaatje maken. Ik heb al veel mensen les gegeven die geen enkele ervaring hadden met hun mooie camera. Met veel plezier maken zij nu prachtige foto's. Zorg dat je er bij bent want een cursus zit zo vol. Er is maar plaats voor 6 deelnemers. Dus veel aandacht voor jou!

Fotoclub Westland
Fotoclub Westland
Fotoclub Westland

Geef je op en investeer in jezelf.

FotoCursus Basis/advanced

199,00

Welkom bij de FotoCursus en ontvang een gratis cursusboek vol handige tips en tricks en een gratis spiekbrief voor in jouw fototas.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: