Basiscursus fotografie Den Haag en het Westland

Basiscursus fotografie

Al een match met die mooie camera?

Heb jij een mooie camera maar nog geen “click”?
Volg een basis fotografiecursus en leer hem kennen.
Na 4 creatieve lessen nooit meer in de automatische stand.
Incl leuke leerzame reader.

Allemaal knopjes
Geen idee waar al die voor zijn?
Staat hij altijd in de automatische stand?
Maak je soms een voltreffer en wil je dat minder aan het toeval overlaten?
Doe mee aan de basiscursus fotografie en er gaat een wereld open!

Ik ben afgestudeerd aan de fotoacademie in Amsterdam en heb daarna veel werkervaring opgedaan als fotograaf. Deze kennis wil ik graag delen met jou zodat je straks ook een match hebt met jouw camera.

Wat gaan we doen?
Tijdens de basiscursus leer je de camera zo goed kennen dat het ‘perfecte plaatje’ geen toeval meer is. Zo leer je omgaan met sluitertijd en diafragma zodat je bijvoorbeeld zo'n mooie wazige achtergrond krijgt. Natuurlijk behandelen wij ook de ISO, witbalans, compositie en is er ruimte voor jouw creativiteit. Aan het begin van elke les bespreken wij de foto’s die je tussen de lessen door hebt gemaakt. Je leert veel van kijken naar elkaars werk. Na vier bijeenkomsten heb je een een geweldige klik met de camera.

De basiscursus in Monster geef ik op mijn thuisbasis: geen onpersoonlijk zaaltje, maar een gezellige plek waar je ook nog de kans heeft om door de prachtige fotoboeken te snuffelen die in de boekenkast staan.

Kiest u voor de basiscursus in Den Haag dan ben je van harte welkom op mijn studio. Een heerlijke plek om jouw creativiteit de ruimte te geven.

Tijd: 4 dagdelen van 2 uur.
Plaats: Monster (Westland) of Den Haag op de rand van Rijswijk
Jouw investering: € 150,-.

Ik werk in kleine groepen van maximaal 6 personen – wacht dus niet te lang met aanmelden

Kijk in de agenda voor beschikbare data.

Kies een startdatum

jan 21 @ 18:30 – 20:30
18:30
Heb jij wel een mooie camera maar nog geen “click”? Volg dan een basiscursus fotografie en leer hem kennen. Na 4 creatieve lessen nooit meer in de automatische stand. Incl leuke leerzame reader. Date: 21 januari 2019 | 19:30 – 21:30 | Monster Wel die mooie camera, maar geen idee waar al[...]
Monster
mrt 2 @ 19:30 – 21:30
19:30
Heb jij wel een mooie camera maar nog geen “click”? Volg dan een basiscursus fotografie en leer hem kennen. Na 4 creatieve lessen nooit meer in de automatische stand. Incl leuke leerzame reader. Date: 2 maart | 10:00 – 12:00 | Monster Wel die mooie camera, maar geen idee waar al die[...]
Monster

|Ik heb afgelopen december 2017 de basiscursus fotografie bij Rachel met veel plezier gevolgd. De zeer deskundige, enthousiasme maar ook persoonlijke manier waarmee zij de cursusstof en techniek weet over te brengen getuigd volop van haar liefde voor fotografie. Ik zou een ieder aanraden om bij Rachel een cursus te gaan volgen.

Ik zeg DOEN!!! ...
Groetjes, Kosta Portanger|

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *