FOTOGRAFIE

RACHEL DE LIEFDE

De mooiste kunstfoto's altijd op maat en passend voor elk interieur.

MOOI AAN MIJN MUUR

Ik heb een prachtige foto gekocht van Rachel. We hebben na een afspraak bij mij thuis gekeken welke foto het best zou passen in mijn interieur. Ik ben er heel gelukkig mee. Dank je wel voor dit mooie stukje kust aan mijn muur.

- Esther Honsbeek -

Een foto met een twist

Na een zoektocht voor iets moois aan mijn wand in de slaapkamer kwam ik uit bij het werk van Rachel. Vrouwelijk, sensueel en spannend.

- Monique Badoux -

rachelfooterfoto

ABOUT ME

Als kind stond ik al met mijn vader in de doka foto's af te drukken. Het was net magie en dat is eigenlijk zo gebleven. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en dus ben ik fotografie gaan studeren aan de academie in Amsterdam.

Nu vele jaren later is fotografie meer dan alleen mijn passie. Ik leg met liefde de schoonheid, de vergankelijkheid, de erotiek en de magie van het leven vast. Deze vang ik in beelden vol poëzie om de kijker te prikkelen en uit te dagen. Ik laat de wereld door mijn ogen zien.

Rachel de Liefde

Fotokunst op maat | Verkoop | Verhuur

 

Opzoek naar een mooi beeld voor in het interieur?

Geen standaard werk maar een foto die in kleine opgave is geproduceerd.

Samen kijken wij naar een mooie oplossing voor uw leefomgeving of bedrijf.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Bel +31(0)6-5589 8381

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

+31(0)6 5589 8381